Kő- és térburkolatok

  Kőburkolatok

  A Cortona lapok különleges szépségű, rakott kőfalra emlékeztető mintázatot adnak, kül és beltérre egyaránt használható. Hangsúlyos törésvonalakkal, melyet időnként megszakít egy-egy szikladarab. A Cortona mintázata véletlenszerű, mintha a természet munkája alkotta volna. A lapok téglalap alakúak. Felrakásukat zárt fugával javasoljuk. Természetesen ehhez a termékcsaládhoz sarokelem rendelhető.

  Cortona kőburkolatCortona kőburkolatCortona kőburkolatCortona kőburkolat

  A Firenze termékcsalád homokkő lapokra emlékeztető megjelenése a rétegesen rakott fal hatását kelti. Érdes felülete, lekerekített élei és sarkai arról árulkodnak, hogy a köveket pattintással állították elő. A lapok téglalap alakúak. Felrakását zárt fugával javasoljuk. A Firenze lapok és sarokelemek felhasználásával bensőséges, antik atmoszférát alakíthat ki. Kül és beltérre egyaránt alkalmazható.

  Firenze kőburkolatokFirenze kőburkolatokFirenze kőburkolatokFirenze kőburkolatokFirenze kőburkolatok

  A Milano egységes méretű lapokból álló termékcsalád, mely a pattintott felület egyedi mintázatának köszönheti különleges szépségét, amit a határozott víz-szintes sorok kihangsúlyoznak. A Milano fi nom felülete megfelel a legreprezentatívabb alkalmazásra, természetességet, és eleganciát kölcsönözve a helynek. Felrakását zárt fugával javasoljuk. Ehhez a termékcsaládhoz is sarokelem rendelhető. Kül és beltérre egyaránt használható.

  Milánó kőburkolatokMilánó kőburkolatokMilánó kőburkolatok

  A Monte Carlo lapok különleges szépségű, vékony kövekből rakott kőfalra emlékeztető mintázatot adnak, kül és beltérre egyaránt használható. A Monte Carlo az elegancia és kifi nomultság legszebb megjelenítője, mintázata véletlenszerű, de mégis egységes mintha a természet munkája alkotta volna. Felrakásukat zárt fugával javasoljuk. Természetesen ehhez a termékcsaládhoz sarokelem rendelhető.

  Monte Carlo kőburkolatokMonte Carlo kőburkolatok

  A közkedvelt Ürömi kövekről mintázott Pellegrino falburkoló lapunk szín- és formavilágával otthonába varázsolja a természet harmóniáját. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a szinte fuga nélküli falfelület elérését. Pellegrino falburkoló lapunkhoz természetesen sarokelemek is rendelhetők. A termék felrakását zárt fugával ajánljuk. Kül és beltérre egyaránt használható.

   

  A Pietra véletlenszerűen törött szikladarabokkal burkolt fal hatását kelti. A lapok felületén jól látható a kő törésvonala, a szélek éles, szabálytalan, tört vonalat alkotnak. Ez az ősi forma ma is él, és természetes szépségével gyönyörködtet. A kövek véletlenszerű elhelyezkedése tág teret nyújt a modern és tradicionális, alkalmazásokhoz. Felrakását zárt fugával javasoljuk. A Pietra termékcsaládot is kül és beltérre egyaránt alkalmazható és sarokelem is rendelhető hozzá.

  Pietra kőburkolatokPietra kőburkolatok

  Magas technikai színvonalának és a lapok egyszerű letisztult formájának köszönhetően, igazi klasszikussá tette az egyik legkedveltebb fal, lábazat és kerítés burkolatot a San Remo-t. Fugával és fuga nélkül is rakható. Nagy felületek könnyű és gyors burkolásához nagyszerűen alkalmas. Stílushoz és kortól függetlenül kihangsúlyozza épülete szépségét. Ajánljuk kül és beltérre egyaránt.

  San Remo kőburkolatokSan Remo kőburkolatok

   

  Térburkolók

  COTTO

  Cotto ClassicaCotto HexaCotto Tavella

  VERONA

  Verona homokVerona Terracotta

  SIENNA

  Siena homokSiena terracotta

  ADRIA

  Adria homokAdria terracotta

  MAKADÁM

  Makadám

  KŐFA

  Kőfa

  Tötlse le a FabroStone katalógust (.pdf)

  Felhasználási útmutató (.pdf)

  KőburkolatokKőburkolatokKőburkolatokKőburkolatokKőburkolatokKőburkolatokKőburkolatok