Pályázat

   

  1. pályázat

  • a kedvezményezett neve, G.V.Holz Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

  • a projekt címe, Technológiai innováció megvalósítása a G.V.Holz Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság pécsi telephelyén

  • a szerződött támogatás összege, 8 400 000

  • a támogatás mértéke (%-ban), 50

   

  A projekt tartalmának bemutatása:

  A vízszintes rönkvágó gép, a G.V.Holz Fakereskedés fő tevékenységi körében, ami az éves teljes bevétel több mint 60 % adja, az épületfa, kis, és nagykereskedelem ( fenyő fűrészáru ) ipari mennyiségű, és a rendelési igényeket kielégítő minőségű késztermék előállítását teszi lehetővé. Kifejezetten nagy előrelépést jelentve az alábbi termékcsoportok gyártásában.

  Luc Borovi Vörösfenyő épület szerkezeti fa. ( fenyő fűrészáru ) rövid előállítási idő, széles méretspektrum, egyedi méretekben! Luc Borovi Vörösfenyő asztalos ipari célú szélezetlen, és szélezett késztermék alapanyagok pontos, és nagy teljesítményű előállítása, az asztalosipar célterületeire. Különböző lombos keményfák, Kőris Tölgy Bükk, Akác épület szerkezeti, és  asztalosipari célterületeinek termékei  gyártása. 

  A pályázat segítségével az alábbi célok megvalósítása váltak elérhetővé:  a társaság kapacitásainak növelése, maximalizálása - a gyártási folyamatok optimalizálása - a rendelkezésre álló humánerőforrás kapacitásainak maximalizálása - működési költségek csökkentése - a termelési és előállítási, önköltség csökkentése -  - versenyképesség megőrzése, erősítése - jövedelemtermelő képesség megőrzése, növelése.

   

  • a projekt befejezési dátuma,                2018.10.15.

  • projekt azonosító száma, GINOP-2.1.8-17-2017-01421

  2. pályázat

  a kedvezményezett neve, G.V.Holz Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

  • a projekt címe,  tüzifa hasítógép beszerzése a G.V.Holz Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságban

  • a szerződött támogatás összege, 5 000 000 HUF vissza nem térítendő, 10 000 000 HUF kölcsön

  • a támogatás mértéke (%-ban), 30

   

  A projekt tartalmának bemutatása:

  A projekt keretében beszerzésre került egy tűzifa hasítógép. Vállalkozásunk gazdasági fejlődését a tüzifa feldolgozás techológiai megvalósításával szeretnénk növelni. A technológia segítségével többféle hosszúságú és akár 450 mm átmérőjű keményfát tudunk feldolgozni és darabolni.  A rönk keresztdarabolását egy autómata láncdaraboló végzi, majd ezt követően a zárt rendszeren belül 6 felé  hasítja, majd egy állítható futószalagon adja ki a készterméket. A berendezés naponta akár 15 m3 feletti famennyiséget is fel tud dolgozni.

  A berendezés üzembe helyezésével az alábbi eredmények érhetőek el:  a társaság kapacitásainak növelése, maximalizálása - a gyártási folyamatok optimalizálása - a rendelkezésre álló humánerőforrás kapacitásainak maximalizálása - működési költségek csökkentése - a termelési és előállítási, önköltség csökkentése - versenyképesség megőrzése, erősítése - jövedelemtermelő képesség megőrzése, növelése.

   

     a projekt befejezési dátuma, 2018.12.31.

  • projekt azonosító száma, GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01039

  3. Pályázat

  A kedvezményezett neve: G.V.Holz Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

  A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
  A visszatérítendő kölcsön összege: 25.000.000,- Ft
  A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

   

  A projekt tartalmának bemutatása:
  A projekt keretében megítélt 25 millió forint hitelfinanszírozásból Cégünk forgóeszköz beszerzése és működési költségeinek fedezése valósul meg. Mivel Cégünk a régióban az egyik meghatározó fűrészárú kereskedésévé nőtte ki magát az évek során, és jelenleg a kezdeti lambéria kereskedelmén kívül fűrészárú, tűzifa, kő-és egyéb burkolatok, szigetelőanyagok kereskedelmével is foglalkozik, elvárás az ügyfeleink részéről a folyamatos, széleskörű árukészlet fenntartása és a megfelelő ügyfélközpontű kiszolgálás. A hitelfinanszírozás ennek a készletnek bővítését és a működési feltételek finanszírozását hivatott biztosítani. A hiteltámogatás segítségével ügyfeleink igényeinek megfelelően folyamatos készletet leszünk képesek fenntartani. A projekt megvalósítása által a tárolt kapacitás növelésére, versenyképességünk erősítésére, valamint további jövedelmek elérésére leszünk képesek.